Modele de martisoare facute manual

Home / Modele de martisoare facute manual

Martisoare cu AC de Brosa, 6 Lei Buc. Pentru mai mult de 5 Buc. pretul este de 5 Ron…. Disponibil 10 Buc. sau mai multe. Manuel pictate sunt, toile PE (6,5 × 6,5 cm sau 8 × 10 cm) Cu sevalet. Martisoare DIN fimo, dimensiune aproximativa 6 -8 cm, lacuite, pret 10 lei/bucata. Martisoarele sunt la pretul de 3, 5 Ron par bucata, realizate DIN fetru, piele naturala sau Banda de Saten. Absolut toate martisoarele sunt PE ACE de Brosa, pentru ca vreau ca dupa trecerea evenimentului sa fie pastrate, purtate, nu uitate intr-un Sertar.

Comenzi aici. Mărțișor broșă realizată manuel DIN lut Polimère. Plină de viață și culoare oferă eleganță și vitalitate oricărei ținute, linistit 15lei, cutiuță inclusă Cutiile si ELE pictate manuel cu diverse MODELE.-pret 15 Lei sont coperte DIN hârtie manuală cu plante și mini-pagini DIN hârtie reciclată. Pentru o Notă poetică, filele Cărțișorului sunt presărate cu versuri de primăvară, Creație Moara de hârtie, Dar pot fi lasate si Albe pentru a-TI scrie tu mesajul propriu sau pot fi DIN foi de Carti Vechi si détériorer. Pretul unui cartisor este 6-8 Lei. Comenzi aici. Martisoare DIN lut modelator pictate cu diverse MODELE, sau dupa Chipul celor care urmeaza sa le primeasca – pret 5 lei fluture multicolore – Pandantiv cu diametrul de 35 mm, brodata Manual PE Panza Alba. Lungimea lantisorului este de aproximativ 75 cm (se poate modifica la CERE, fara costuri suplimentare). Linistit: 75 Lei Martisoare fait à la main crosetate si martisoare DIN piele naturala. Fiecare Martisor prezinta sistem de prindere (Brosa).

Preturile sunt dupa cum urmeaza: – martisoare DIN piele (modèle d`orice): 3 Lei; – martisoare crosetate TRIFOI si floricele: 3 Lei; – martisoare trandafiri si palariute: 4 lei. Mărţişoare DIN hârtie reciclată, Cu şnur răsucit manuel şi Magnet. Preţul e de 5 lei pentru II şi 3 Lei pentru cele pătrate. Ce frumoooos! MĂ Bucur că Sitiera o comunitate Atât de Mare cu lucruri făcute manuel. Pingu Love-lant poumon 50lei cu bile modelate manuel si SNUR DIN hartie reciclata Martisoare DIN fetru, agrafe pentru fetite sau Brose pentru doamne. Ensemble baloane: 10 lei Flori, fluturi si Frunze: 3 Lei Ciuperca, umbrela, NOR, bufnite: 5 lei Brose pictate manuel PE lemn. Pretul este de 12 Lei/Brosa. Martisoare cusute colectia radacini – 8 Lei bucata colectia copilarie – 4 lei bucata colectia édition limitée – 4 lei bucata IE, bundita sau bisericuta – 5 lei bucata casuta Bizantina – 10 lei M485 – 35 Lei – lucrat manuel intégral dans colaborare cu un Coleg Care Lucrezia Métal.

Manuel Hartia este facuta, martisoarele sunt Lucrate manuel DIN lut si pictate cu Drag. Pretul unei felicitari este 30 Lei, iar al unui Martisor este 12 Lei. La cantitati mai mari, negociem. 🙂 Martisoarele pot fi comandate aici. Materiale folosite: margele sticla, Ceramica, portelan, Metal, materiale textile! Preturi: Martisoare MICI cu animalute – 5-6 Lei Martisoare fetite – 10 lei Martisoare sub forma de AC – 20 Lei Elza magasin à la main propune Brose manuel de brodate, pret: 25 lei. Martisoare fait à la main DIN Ceara, parfumate si colorate, 5 lei bucata, comenzi aici. Mac de camp – Brosa cu dimensiine de 30 × 40 mm, manuel de brodata PE Panza Alba. Vine însotită de un SNUR de martișor si un plic imprimat cu motive de primavara. Linistit: 40 Lei Palariute – 20 Lei Pantofiori – 20 Lei Rochite – 12 Lei Cosuleiman cu Flori nemuritoare si Pergament – 35 Lei Sticlute cu “mesaj” à l`intérieur, décorer cu Sarma Argintata si suspendate PE cadru de lemn – 25 lei PE Facebook sunt mult mai multe MODELE, aici. Mai sunt picturi in ulei PE Panza, picturi in ulei PE Felie de lemn, cutii din lemn pictate Manual, si nu numai:). – martisoare tablouri Miniatura Canvas Pictura manuala 5 lei 14.